Fizetési és szállítási feltételek

 

A webshopban többféle fizetési és szállítási mód közül választhatsz. A szállítási költség magába foglalja a csomagolás árát is. Valamennyi feltüntetett ár bruttó ár.

 

a.) Személyes átvétel

Jelen pillanatban a VeloCity Budapest Kerékpárbolt & Szerviz hercgehalmi szerviz központtal működik, de a webshopban megrendelt termékeket Budapesten is átveheted előre egyeztetett időpontban, ezen a címen: 1023 Budapest, Zsigmond tér 1/B.
Ebben az esetben természetesen nincsen szállítási költség.

Itt egyelőre készpénzfizetésre van lehetőség, a bankkártyás fizetési módon még gondolkodunk. Időpont egyeztetés ezen a telefonszámon:
Bence - 20/585-5500

 

 b.) Házhozszállítás Magyarország területén

Termékeinket házhozszállítással is megrendelheted. A futárköltség a fizetési módtól és a megrendelt termék méretétől, súlyától függően változik.

A csomagokat a visszaigazolástól - illetve előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 2-4 munkanapon belül szállítjuk ki a megadott címre, Budapesten ennél rövidebb idő is elképzelhető. Ha extra kérésed van, kérjük, egyeztesd velünk. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

Kérünk, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet és telefonszámot adj meg, melyeken 8-17 óra között elérhetünk. Ha mégsem lennél elérhető a megadott címen, lehetőség van a futárszolgálattal egy új időpont egyeztetésére. 

 

Az alábbi esetekben ingyenes:

 • A nálunk vásárolt kerékpárokat ingyenesen beállítjuk, használatra kész állapotba hozzuk és ingyenesen házhoz szállítjuk Budapest területén.
 • Minden 20.000 Ft feletti alkatrész és kiegészítő megrendelése esetén a kiszállítás ingyenes Budapest területén.

 

Előre utalás esetén a szállítási díj: 

 • 0-2 kg-ig 1.225 Ft,
 • 2-10 kg-ig: 1.525 Ft,
 • 10-25 kg-ig: 2.825 Ft

 

Előreutalásos vásárláskor a megrendelt termékeket csak azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az Erste Banknál vezetett számú bankszámlánkra:

 

Utánvétel esetén:

 • 10.000 Ft-os értékhatárig + 650 Ft/csomag a szállítási díjon felül,
 • 10.000-20.000 Ft-ig: + 800 Ft/csomag a szálítási díjon felül,
 • 20.000-100.000 Ft-ig: +1250 Ft/csomag a szállítási díjon felül,
 • 100.000 Ft feletti érték esetén a csomag értékének 1%-a a szállítási díjon felül.
   

Ebben az esetben a készpénzes fizetés a csomag átvételekor történik, a kézbesítőnek.

 

c)  Külföldre történő kiszállítással kapcsolatban érdeklődj az info@velocitybp.hu címen, igyekszünk segíteni.