BLOG > Kerékpár nagygenerál akció 2017

2017.02.21

 

Jó bringásként te is pontosan tudod, hogy a bicikliknek rendszeres karbantartásra van szükségük.
Bár jó lenne annyi más dolog mellett ezt is elmismásolni, de a lelked mélyén te is érzed, hogy kedvencednek nem csak egy gyors tavaszi "átnézésre", nem "kis generálra", hanem egy ALAPOS NAGYGENERÁLRA van szüksége. Arra, hogy a legkisebb alkatrészt is ellenőrizzük, beolajozzuk és ha szükséges, megjavítsunk rajta mindent, ami már nem tökéletes. Különben hogy várhatnád el tőle, hogy ne hagyjon cserben úton-útfélen, ne recsegjen-ropogjon kínjában amíg atomjaira nem hullik?

Nagygenerál, alapos karbantartás MOST CSAK 9.500 Ft (12.400 Ft helyett).
Egysebességes kerékpárok esetében: 7.500 Ft.


És ha szeretnéd,
biciklidet elhozzuk és szervizelés után haza is visszük neked,
hogy a szállítással se legyen gondod!
2 biciklit INGYEN SZÁLLÍTUNK oda-vissza Budapesten belül, Herceghalomról, Budaörsről, Budakesziről.
1 bicikli esetében oda-vissza: 1.500 Ft.

 

A NAGYGENERÁL, AHOGY MI SZERETJÜK:
Tartalmazza a kerekek centrírozását, az első és hátsó agy tisztítását, zsírzását; a kormánycsapágy tisztítását, zsírzását; a középcsapágy takarítását és újra zsírzását; a lánc és fogaskerekek tisztítását, a lánc olajozását; a váltók és fékek takarítását, beállítását, valamint a gumik felpumpálását. A fék- és váltó bowdenek és -bowdenházak cseréjének munkadíja szintén benne van az árban.

És ami a legjobb!
Sok szervizzel ellentétben, mi VALÓBAN végig csináljuk ezt a bringáddal.

 

Szállítással kapcsolatos időpont egyeztetésért
Lackát hívhatod: 20-595-5787.

Hétvégén és este is lehet, de hálás lesz, ha "emberi időben" keresed. :)
Szereléssel kapcsolatban
Bencét hívd: 30-551-5429

 

* * *

És hogy megbízhatsz-e bennünk?
Akik már jártak nálunk, a Facebook olalunkon ezeket az értékeléseket írták rólunk

(Ellenőrizheted, nem csak rizsa...):

 

H. Zoltán
„A legjobb, legfelkészültebb, és legkorrektebb szerviz egész Budapesten, ami figyelembe véve az itt található üzletek-szervizek számát, igencsak nagy szó. A srácok hozzáértőek, korrektek, és adnak a munkájukra, nem csak az van, h vigye az ügyfél, megy vele ameddig megy, majd legfeljebb visszahozza :D. Az árak nincsenek elszállva, máshol sem olcsóbb. Én a város túlsó feléről is hozzájuk viszem a bringámat,mert megbízom bennük!”
 

B. Gábor
„Maximálisan lojális vagyok a fiúkhoz mert nagyon lelkiismeretesek és kedvesek! Nincs lehetetlen javítás és minden időre elkészül. Nagyon hangulatos a bolt és a legjobb hogy 20 méterre lakom tőle.”

 

M. Tamás:
„Legjobb bolt a városban, jófejek a srácok, lelkiismeretesen dolgoznak és korrekten, baromira értenek hozzá, adnak tanácsot, elmagyarázzák a dolgokat (nem lefikázzák a bringádat), ritka az ilyesmi, és ezen felül szerintem egyáltalán nem drágák, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek. (…)”


S. Bence
„A legjobb bolt a városban, a srácok 10-es skálán kurvára segítőkészek, marhára értik a dolgukat, minden téren tájékozottak, ha valamilyen problémát kell megoldani, nem elküldenek máshová, hogy ezzel nem érnek rá foglalkozni (mint pl. Rokon bicósbolt Csillaghegyen), hanem készséggel segítenek! A legapróbb csavaroktól a komplett bicóig mindenük van, a hangulat a boltban szintén fenomenális. A story-m a következő: egy teleszkóppumpát akartam venni, ez volt az egyetlen dolog, ami kellett, semmi más. Valójában pedig bementem, megvettem a pumpát, majd a fixiktől a dh gépekig minden biciklitípusról hallottam egy kis okosítást, tippet, how to-t!  Ezentúl az utolsó alátétemet is itt fogom venni! Le a kalappal, ilyen kellene legyen minden bicóbolt!”


R.-K. Márton:
„Máshova nem is érdemes menni és pont!:) Korrekt munka és felszabadult jó hangulat.”
 

V. Gábor
„Nagyon segítőkészek és értenek ahoz amit csinálnak!:):):)”


J.Attila: „Kiváló  :)”

K. Márti: „Legjobb!! :)”

R. Attila: "Príma. Minden marhaságommal Őket fogom traktálni."
 

STB. :))