Rólunk

"VeloCity".

Ha akarod BringaVárost, ha akarod angolul gyorsaságot, sebességet jelent. Egyelőre.
De szeretnénk, ha számodra ez után azt a helyet is jelentené, ahová bizalommal fordulhatsz, ha elromlott a bringád; ha új biciklire, alkatrészre, kiegészítőre van szükséged. Ha nem tudod, mi recseg-kotyog-kopog olyan gyanúsan biciklizés közben és jól esne, ha valaki megoldaná a problémát, még mielőtt nagyobb baj nem lesz, gyere, segítünk!

A "velocity" (=gyorsaság) név kötelez: nálunk a megbeszélt határidőre, a megbeszélt áron készülnek el a javítások. Új szerszámokkal dolgozunk, minőségi olajokat, kenőanyagokat használunk és úgy bánunk a bicikliddel, mintha a sajátunk lenne. Szabadidőnkben mindketten bringázunk, így pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged: egy tökéletesen működő biciklire és szép időre. Az elsőben segíthetünk.
Mi szeretjük, amit csinálunk és fontos számunkra, hogy elégedett legyél a munkánkkal.

 

A SZERVIZ

Évtizedes kerékpár szervizes gyakorlattal a hátunk mögött olyan alkatrészeket is jó eséllyel megjavítunk, amikről mások már lemondtak.
Nyugodtan hozd bármilyen mountain-bike-odat, országúti biciklidet, trekkingedet, city bringádat, fixidet, a gyerek bicaját, szeretettel várunk, bármi gond van velük.


Szerviz árak:  >>> ITT <<<
Szerviz akciók: >>> ITT <<<

Bejelentkezés szervizre, vagy ha egyéb kérdésed van:
(1) 3 26 26 26, (+36 20) 585 5500

 

JELKÉPES ÁRON, VAGY AKÁR INGYEN SZÁLLÍTJUK BICIKLIDET A SZERVIZBE ÉS VISSZA

  • Ha nagy generált szeretnél, 2 db kerékpárodat ingyenesen szállítjuk be a szervizbe, majd szerelés után vissza, Budapest területén (1 db biickli szállítása 1.500 Ft).
  • Minden más esetben  (pl. fékbetét csere, defekt javítás, teleszkóp szerviz, stb.) 2.500 Ft az oda-vissza szállítás Budapesten.
  • Budapesten kívüli szállítást kedvezményesen vállalunk, az árral kapcsolatban kérjük, egyeztess velünk telefonon.

 

A BOLT - JELENLEG KÖLTÖZIK, TAVASSZAL ÚJ HELYEN NYITUNK

Nézz be nyugodtan, ha tanácsra van szükséged új kerékpár, vagy alkatrész vásárlásához (sanszos, hogy olcsóbban jutsz hozzá nálunk), vagy álmaid biciklijének megépítésében gondolkodsz.
Kínálatunkban folyamatosan találsz akciós kerékpárokat, de ha másra gondolsz, és nálunk esetleg nem találod meg, legrosszabb esetben megrendeljük és Budapesten díjmentesen házhoz szállítjuk. A nálunk vásárolt kerékpárokat ingyenesen állítjuk be és a használatba vételt követő első beállítás is ingyenes. A garanciavállalás teljes körű, egyes kerékpárokhoz felelősségbiztosítással kiegészítve jár.

 

A WEBÁRUHÁZ - ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Webáruházunkban kerékpárokat, kerékpáralkatrészeket és kiegészítőket vásárolhatsz. Különös gondot fordítunk arra, hogy a széles hazai kínálaton kívül, számos olyan termékhez is kedvező áron juthass hozzá, ami az országban máshol nem, vagy csak jóval magasabb áron kapható.

A "velocity" (=sebesség, gyorsaság) elnevezés itt kötelez: a megrendelt árut a lehető leggyorsabban szállítjuk ki. Amennyiben az átvételt követő 30 napon belül meggondolod magad és visszajuttatod hozzánk a terméket, 30 napon belül visszafizetjük az árát, így kockázat nélkül vásárolhatsz nálunk.
A webshop-ban vásárolt kerékpárokat ingyenesen állítjuk be és szállítjuk ki Budapest területén, egy veled előre egyeztetett időpontban.
 

Nem árt, ha tudsz róla: havonta 2-3 alkalommal „VeloCity Villámakció”- kat tartunk, amikor egyes árucikkeket, szolgáltatásokat 20-70%-os kedvezménnyel vásárolhatnak meg a hírlevélre feliratkozott tagjaink. Csak aznap és csak a hírlevélre feliratkozók! Érdemes megfontolni tehát, hogy szeretnél-e maximum kéthetenkénti gyakorisággal kiküldött hírlevelünkben a bringaszerelési tippek mellett, az akciós napok időpontjáról is értesülni.

 

Hírlevélre feliratkozás bal oldalon, a "Hírlevél" linkre kattintva.